Et system som gir deg resultater

Lag en medlemsportal du elsker å drive på 90 dager

Få steg for steg oppskrift til å lage og lansere din drømmeportal på 90 dager! Null forvirring, usikkerhet eller å kaste bort timevis på research. Bare følg planen uke for uke, så blir det gjort!

PortalSuksess er premiumkurset som gjør at du lager en portal som ikke gjør deg utbrent, tar over livet ditt, eller overvelder de som blir med. Men som dekker et reelt behov sånn at den faktisk selger og blir en suksess. En PortalSuksess.

BLI MED NÅ!

Det eneste kurset du trenger for å lage medlemsportal

Høres dette kjent ut?

Hei overveldet og stressa

Du vet at du vil lage en medlemsportal. Det er en drøm du har, og som du sannsynligvis har hatt ganske lenge. Kanskje har du til og med tenkt på det i flere år. Men du utsetter og utsetter.

Du holder tilbake, fordi du er redd og overveldet.

Du blir stressa av tanken på all jobben det medfører. Hva er lurt å gjøre først? Hva er viktig å fokusere på? Hvor bør du starte? 

Og kanskje den verste av dem alle, hva om du ikke får det til?

Styggen på ryggen kan være ganske så aktiv når du tenker på portalen du drømmer om å lage. Han finner på masse rare unnskyldninger som holder deg tilbake. Derfor får du ikke ut fingeren. Du får det bare ikke gjort. Selv om du vet at du er flink, du kan det du driver med. Så er det liksom noe annet med medlemsportal, ikke sant?

Bye bye overwhelm!

Hva om noen andre kan ta seg av planleggingen?

Som sørger for at oppgavene du gjør er akkurat det du trenger for å få medlemsportalen din lansert?

Se for deg at alt du trenger å gjøre, er å logge inn, se på listen med oppgaver over hva du skal gjøre denne uken, og så gjøre dem. Etter 90 dager er portalen din lansert, du har fått dine første medlemmer og du har en fast månedlig inntekt!

Hvor deilig hadde ikke det vært?

Det er det PortalSuksess gir deg

Med PortalSuksess har du alt på plass for å lage og lansere medlemsportalen din.

Du kan bare stole på prosessen i kurset, og kjenne på at skuldrene senker seg og stresset forsvinner.

Fordi du har en oppskrift. Du har et godt utprøvd og velfungerende system du bare kan følge uke for uke. Du får rammer som holder deg på sporet. Konkrete oppgaver og undervisning.

Uansett hvor rotete det er i hodet ditt kan du enkelt bare finne fram ukens sjekkliste, velge deg en oppgave og jobbe videre. Du har et sted å gå når kaoset truer korthuset ditt.

PortalSuksess gjør at du kan konsentrere deg om de viktigste tingene. Ditt fagfelt. Dine kunder og målgruppe. Og ikke minst: Gjennomføring.

Du trenger ikke vingle rundt og lure på hva du skal gjøre. Stresse over å vite og finne ut av alt du må gjøre.

Du får oppgavene servert uke for uke, og kan bare stole på at systemet gir deg resultater. Det er en fantastisk deilig følelse.

JEG VIL VÆRE MED!

SLIK FÅR DU LAGET PORTALEN PÅ 90 DAGER

Placeholder Image

Du nailer målgruppe og tema

I løpet av de første 21 dagene blir du krystallklar på hvem målgruppen din er og hvilket problem de har, sånn at du kan se hva medlemsportalen skal handle om og hvordan den hjelper dem.

Problemløsning er nøkkelen til salg, og dyptgående jobbing med målgruppe legger grunnlaget for en portal som faktisk selger. Det skal du jobbe med å finne ut av og få på plass de første ukene.

Resultat: Du vet nøyaktig hvem du skal hjelpe og hva portalen skal handle om, og lager en portal det er behov for og som selger.

Du lager portalen og innhold

I løpet av de neste 37 dagene skal du jobbe med hvilke områder du skal dekke i portalen, basert på hva målgruppen trenger og hvilket problem du løser. Du skal se på hvilken type innhold du skal lage og hvor ofte du skal publisere, og lage en plan for de første temaene du skal publisere. 

Du skal også lage strukturen og sette opp selve portalen, og lage det første innholdet. I tillegg setter du opp en venteliste, og begynner å promotere den, sånn at folk er klare til å kjøpe når du lanserer.

Resultat: Du har satt opp portalen og laget det første innholdet, og fått folk på ventelisten.

Placeholder Image
Placeholder Image

Du lanserer portalen din!

I løpet av de siste 30 dagene skal du forberede og gjennomføre lanseringen din. Du skal fortsette å promotere ventelisten, lage salgsside, jobbe med prissetting, skrive salgs-e-poster, lage onboarding-sekvenser til nye medlemmer og planlegge lanseringen i sosiale medier.

Resultat: 90 dager etter at du startet, lanserer du kurset ditt og får dine første medlemmer!

AWESOME, JEG ER KLAR!

Anbefaling

"Uten PortalSuksess vet jeg ikke om det hadde blitt noen medlemsportal i det hele tatt. Kurset til Lene er bunnsolid og inneholder så mye som jeg ikke engang visste at jeg trengte for å lage en medlemsportal. Hun tar meg virkelig fra A til Å og jeg trenger ikke å lure på noe som helst. Det eneste jeg trenger å tenke på er å gjøre det Lene lærer bort og følge kurset steg for steg.

Å velge Premium-pakken og jobbe 1-1 med Lene og ha henne med meg underveis føles så trygt, hun svarer raskt og veldig utfyllende på alt jeg spør om og det driver meg alltid fremover og videre i kurset. Jeg gleder meg til fortsettelsen og vet at jeg snart har lansert medlemsportalen jeg så lenge har drømt om. "

DELTAKER UNDERVEIS I PORTALSUKSESS

SIKRE DEG SUKSESS MED PREMIUM-PAKKEN

Få mine personlige innspill og tilbakemeldinger!

Tenker du at kurset høres bra ut, men er redd for at du faller av underveis? Ønsker du mine tilbakemeldinger og innspill på det du gjør, sånn at du vet at du lager den best mulige portalen du kan? At du tenker riktig, og er på riktig spor?

Da kan du oppgradere til Premium-versjonen av kurset og få 3 Zoom-møter med meg underveis!

I Premiumversjonen møtes vi først når du skal starte med kurset, for å diskutere ideen din. Deretter møtes vi etter 5 uker, når du skal til med å lage innholdet for å snakke om planene du har. Til slutt møtes vi en uke før lanseringen din, for å gå over det du har gjort fram til nå og snakke om lanseringsstrategien din.

PS: Samtlige møter må bookes og gjennomføres innen 6 måneder etter at kurset er kjøpt. Kunden har ansvar for å booke møter innen fristen. Møter som ikke blir booket innen fristen er ikke lengre tilgjengelige, selv om kunden har betalt for det.

Placeholder Image
Placeholder Image

Få 2 uker support etter at du har lansert

Når du har lansert er du stolt portaleier med fast inntekt. Det er kjempestas! Men, med det følger også noen nye utfordringer du ikke har opplevd før, siden dette er helt nytt for deg.

Du vil helt garantert oppleve situasjoner og få spørsmål du ikke vet helt hvordan du skal løse eller svare på.

Hvis du oppgraderer til Premiumversjonen, får du tilgang til 1-1 support med meg etter lanseringen!

Du kan sende meg e-post og spørre om det du lurer på, mine erfaringer og tanker eller tips til hvordan du kan løse noe i 14 dager etter lanseringen.

PS: Supporten MÅ foregå via e-post. Supportperioden starter den dagen påmeldingen din stenger, og må gjennomføres innen 6 måneder etter at kurset er kjøpt. 

JEG VIL SIKRE SUKSESS!

Anbefalinger

PortalSuksess baserer seg på Mastermind-programmet jeg har arrangert tidligere. Dette sier de som har laget medlemsportal med min hjelp med de samme arbeidsbøkene, sjekklistene og oppgavene.

Placeholder Image

"Jeg hadde ikke hatt noen medlemsportal uten Lenes Mastermind. Kanskje aldri. I hvert fall ikke nå! Jeg hadde lært hvordan Lenes “not so mysterious, but oh so efficient ways” fungerer gjennom Businesstrategi. Og visste at jeg kom til å få masse hjelp. 

11. Det er antallet medlemmer som likte visjonen jeg hadde jobbet frem, som sa ja til å prøve allerede i denne første lanseringen. Og det hadde jeg aldri gjennomført uten Lene."

SIW-HEIDI THOMAS

Placeholder Image

"Det jeg likte aller best med kurset til Lene var at jeg ble holdt "ansvarlig" for oppgavene som kom hver uke. Da ble det enkelt å gjennomføre og få det gjort. Nå to år senere har jeg omsatt for 350.000 på medlemsportalen.

Hvis du aldri får ut fingeren og får gjort det du vil, altså lage en medlemsportal er dette kurset for deg! Eller om du ønsker steg for steg prosess som tar deg i mål."

MARGRETHE OTTO

Bonuser for ekstra suksess!

EVALUERING OG ANALYSE

Når medlemsportalen din er lansert, må du begynne å jobbe med evalueringer og analyse av det du har gjort og det du gjør fremover. Både for lanseringer og for drift av selve portalen.

I bonusene om evaluering og analyse får du:

 • Mal: Slik fører du retention for medlemsportalen din
  Hvor stor andel av medlemmene dine forblir medlemmer fra måned til måned, og hvordan fører du det? Du får en mal du kan tilpasse for din portal, sånn at du har kontroll på disse tallene helt fra starten av.
 • Launch debrief av en lansering
  Hva bør du se på når du har gjennomført en lansering? Hvilke tall betyr noe, og hvordan gjør du en evaluering av en lansering? Du får tilgang til en evaluering jeg har gjennomført av en tidligere lansering, for å lære og få inspirasjon til dine egne analyser.

HJELP MED DRIFT OG VIDEREUTVIKLING

Det finnes fortsatt mange forskjellige strategier og ting du kan innføre i ukene, måneden og årene fremover. Vi må prøve og teste, og ofte også endre.

I bonusene om drift og videreutvikling får du:

 • Hva er en salgstrakt og hvorfor trenger du det?
  Portalen din selger ikke av seg selv, og for å sørge for at folk får høre om den og at du får flere medlemmer, må den inn i salgstrakten din. Men hva betyr det, og hvordan bruker du det? Her får du vite alt du trenger om salgstrakter.
 • Malbok med salgstrakter
  Det finnes tusenvis av salgstrakter, men for å hjelpe deg til å komme i gang og gi deg noen helt konkrete eksempler, får du en malbok med eksempler. Her kan du se hvordan du kan bruke dette i din business.
 • Hvordan du kan bruke quiz for å bygge businessen
  Vi må fortsette å bygge e-postlisten vår, og én måte du kan gjøre det på, er ved å bruke quizzer. Det fungerer ofte veldig bra, så lenge du lager en god quiz som passer for målgruppen. Lær hvordan du kan bruke det i denne bonusen.

SYSTEM FOR MANGLENDE BETALINGER

En ting du vil erfare når du er i gang med å drive portalen din, er at betalinger feiler. Sånn er det bare. Det er ikke personlig, men folk har ikke dekning på konto, de har mistet kort og glemt å oppdatere eller det har utløpt.

Du må ha kontroll på dette, sånn at du ikke lar folk som blir utmeldt ha tilgang til portalen og sånn at du kan hente inn de betalingene som feiler og sørge for at inntekten din holdes oppe.

Når du har lansert får du tilgang til mitt system for hvordan du følger opp manglende betalinger.

GI MEG!

Tidsbegrenset bonus! 

Blir du med i PortalSuksess denne uken, får du i tillegg denne bonusen:

HVORDAN PRAKTISK HÅNDTERE UTMELDINGER FRA MEDLEMSPORTALEN

Hva gjør du egentlig når folk melder seg ut av portalen din? Sånn rent praktisk?

Det er ikke til å unngå at du vil få utmeldinger etter hvert. Sånn er det bare, det er en del av livet som portaleier. Men hva gjør du egentlig, når folk melder seg ut?

Hva må du tenke på? Hva er best practice, hvordan følger du dem opp, hvordan sørger du for at de mister tilgangen når de ikke lengre betaler og alle de praktiske tingene der?

Det får du vite alt du trenger om i bonusen "Hvordan praktisk håndtere utmeldinger fra medlemsportalen" som du får hvis du kjøper kurset denne uken.

Bonusen er kun tilgjengelig til og med søndag 3. mars.

Bonusen forsvinner om:

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Placeholder Image

Hei, det er jeg som er Lene!

Jeg elsker konseptet medlemsportal. E L S K E R.

Første gangen jeg hørte om det var i 2019, og jeg falt pladask. Jeg skjønte med en gang hvor stort dette var, og hvordan det egentlig revolusjonerer hvordan vi små gründere kan drive lønnsomme og mye mer stabile businesser.

Cirka 90 dager etter at jeg hørte om konseptet og bestemte meg for å lage min egen portal, lanserte jeg Businesstrategi.

Det vil si, på den tiden het den noe annet. Jeg har både byttet navn og noe av innholdet i portalen siden den første lanseringen. Det er nemlig sånn at det viktigste du kan gjøre, er å GJØRE. Å sette i gang og lage og lansere. Det er ingen problem å gjøre endringer etter hvert.

Jeg vet at du ønsker å lage noe som er perfekt fra første øyeblikk fordi du er opptatt av kvalitet og å fremstå profesjonell. Men da får du ikke gjort en dritt #realtalk. 

Det er også en av tingene jeg elsker mest med medlemsportal. Det er så dynamisk. Det er levende og kreativt. Du kan enkelt gjøre endringer og oppdateringer basert på innspill og tilbakemeldinger du får, og fortsette å bygge noe som medlemmene elsker og som gir deg en solid inntekt på sikt.

Men først må du få den laget og publisert, ikke sant? Det er det jeg vil hjelpe deg med.

Nå har jeg drevet medlemsportalen Businesstrategi i flere år, og jeg har til og med lansert to nye portaler etterpå. I løpet av disse årene har jeg lært enormt mye og gjort meg mange erfaringer. Jeg vet mye om hva som er viktig, og hva som fungerer.

Siden starten har jeg i gjennomsnitt 94 % retention. Det vil si at 94 prosent av medlemmene har forblitt medlemmer fra måned til måned, kun 6 prosent har meldt seg ut. Det er ekstremt bra, og det har jeg klart fordi jeg jobber så grundig og strategisk.

Alt dette deler jeg med deg i premiumkurset PortalSuksess.

Det gjør at du får fremgang raskere, og legger et solid grunnlag for en portal som fungerer og som medlemmene dine elsker.

En portal som ikke gjør deg utbrent, tar over livet ditt, eller overvelder de som blir med. Men som dekker et reelt behov sånn at den faktisk selger og blir en suksess.

Jeg gleder meg enormt til å hjelpe og pushe deg til å komme i gang, og kan love både ett og to spark bak, sånn at du kan lansere portalen din og endelig være i gang.

Er du klar? Bli med nå, du er bare 90 dager unna å lansere drømmeportalen din!

JEG ER KLAR!

Lanser drømmeportalen med PortalSuksess!

OBS: Dette er betapris for kurset. Prisen VIL stige etter hvert!

Standard

20.000 kr

Dette får du:

 • 12 uker med ukentlige oppgaver og sjekklister
 • Undervisningsvideoer
 • Arbeidsbøker
 • Maler
 • Quizer
 • Bonus: Evaluering og analyse
 • Bonus: Hjelp med drift og videreutvikling
 • Bonus: System for manglende betalinger
 
KJØP STANDARD HER!

Premium

35.000 kr

Dette får du:

 • 3 Zoom-møter med meg
 • Mine innspill og tilbakemeldinger
 • 2 uker support etter lansering
 • 12 uker med ukentlige oppgaver og sjekklister
 • Undervisningsvideoer
 • Arbeidsbøker
 • Maler
 • Quizer
 • Bonus: Evaluering og analyse
 • Bonus: Hjelp med drift og videreutvikling
 • Bonus: System for manglende betalinger
SIKRE DEG PREMIUM!

Trenger du å dele opp betalingen? Ta kontakt, så snakker vi om det. Trykk her!

Disclaimer:

Å kjøpe PortalSuksess vil ikke automatisk gjøre at du lanserer medlemsportalen din, eller at du lager noe som selger. Jeg gir ingen garantier for hvor mye du vil tjene, og om du kan leve av portalen din. Jeg lover å lære deg systemet jeg brukte for å lage min portal, og som medlemmene i Masterminden brukte for å lage sine portaler på 90 dager, men du må også selv gjøre jobben. Jeg skal hjelpe deg og støtte deg så godt jeg kan, men din suksess avhenger av din egen innsats. Dine resultater er avhengig av din nisje, produkt og arbeidsinnsats. Det kan variere stort fra person til person og marked til marked.