Betingelser

Vennligst les betingelsene før du gjennomfører et kjøp fra Lene Gunvaldsen.

Ved å kjøpe et produkt fra Lene Gunvaldsen, samtykker du til betingelsene.

1. Produktet du kjøper er personlig, og kan kun benyttes av deg. Det er ikke tillatt å gi bort brukernavn og passord til andre personer. Brudd på dette, vil føre til at du mister tilgangen til produktet du har kjøpt. Du får ikke tilbake pengene.

2. Du har tilgang til produktet du har kjøpt så lenge det eksisterer. Lene Gunvaldsen forbeholder seg retten til å endre på produktet når som helst, inkludert å legge ned produktet.

3. Alt innhold på siden tilhører Lene Gunvaldsen, og det er ikke lov å kopiere, videreformidle eller videreselge noe av innholdet. Brudd på dette vil bli fulgt opp juridisk, og du vil miste tilgangen til produktet. Du får ikke tilbake pengene.

4. Hvis du velger å delbetale et kurs, er det et krav at du fullfører betalingene etter planen. Hvis en betaling feiler eller du fjerner betalingskortet slik at betaling ikke kan gjennomføres, vil du motta en e-post med varsel om at betalingen har feilet eller ikke kan gjennomføres, og få anledning til å rette opp feilen. Hvis betaling fortsatt ikke kan gjennomføres, vil det bli fulgt opp med inkasso. Du mister da også tilgangen til kurset og en eventuell medhørende Facebookgruppe.

Du vil ikke få refundert tidligere innbetalinger.

5. Businesstrategi og Membership Community er medlemsportaler som er abonnementsbaserte. Det betyr at du betaler en fast sum hver måned eller hvert år for å være medlem, og avtalen løper inntil du sier den opp. Hvis du velger å stoppe medlemskapet, vil du ha tilgang til portalen/Facebookgruppen ut den perioden du har betalt for. Medlemskapet ditt vil bli avsluttet når inneværende måned du har betalt for utløper. Du mister tilgang til Facebookgruppen ved utmelding.

Om du har en abonnementspris som er lavere enn det som tilbys per dags dato, vil du miste tilgangen til den ved oppsigelse. Om du sier opp abonnementet og ønsker å bli med igjen på en senere dato, må du betale den prisen som gjelder på det tidspunktet.

Om du kjøper årsprisen for abonnementet i medlemsportalen har du 14 dagers angrerett til å heve kjøpet. Velger du å melde deg ut etter at de 14 dagene har passert, får du ikke pengene tilbake. 

6. Når du kjøper plass på live events som for eksempel Gründermøte, er kjøpet bindende. Du vil ikke få refundert kjøpet selv om du skulle bli forhindret fra å delta på møtet.

7. Når du betaler for plass i Mastermind om medlemsportal, har du to ukers angrefrist. Etter to uker får du ikke refundert summen, selv om du skulle bli forhindret fra å delta eller gjøre oppgavene.

Å bli med i Masterminden vil ikke automatisk gjøre at du lanserer medlemsportalen din og tjener penger. Lene Gunvaldsen gir ingen garantier for om du klarer å bli ferdig til lanseringsuken eller hvor mye du eventuelt vil tjene. Lene Gunvaldsen vil gi deg ressursene og kunnskapen du trenger for å klare det, men du må selv gjøre jobben. Din suksess og dine resultater avhenger av din egen arbeidsinnsats.

Du må være medlem i Businesstrategi for å delta i Mastermind, fordi undervisningen du skal bruke ligger i portalen. Er du ikke medlem fra før, får du tilbud om å melde deg inn når du får plass i Masterminden.

Prisen er den som til det tidspunktet gjelder for medlemsportalen, og du må være medlem så lenge Masterminden varer.

Det er ingen bindingstid ut over de tre månedene Masterminden varer. Melder du deg ut av Businesstrategi før Masterminden er over, vil du miste tilgangen opplæringen som er nødvendig for å fullføre. Lene Gunvaldsen tar ingen ansvar for at du ikke får fullført Masterminden, og du får ikke refundert summen om du ikke får lansert til det avtalte tidspunktet.

8. Lene Gunvaldsen vil hele tiden forsøke å holde informasjonen på siden og i produktet korrekt og oppdatert, men Lene Gunvaldsen kan ikke garantere at ikke feil vil oppstå. Lene Gunvaldsen tar ikke ansvar for eventuelle tap eller feil som måtte skje basert på innholdet på siden.

9. Når du gjennomfører et kjøp fra Lene Gunvaldsen, vil din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon bli lagret. Du vil motta e-poster relatert til produktet. Lene Gunvaldsen tar ditt personvern på alvor, og vil ikke misbruke eller dele din informasjon. Les personvernerklæringen for å se hvordan Lene Gunvaldsen behandler din data.

10. Verken Lene Gunvaldsen eller noen andre parter involvert i å produsere produktet eller nettsiden er på noen måte ansvarlige for direkte eller indirekte tap, konsekvenser eller bøter som måtte oppstå basert på bruken av siden. Det gis ingen garantier for inntekt, antall følgere eller engasjement basert på bruken av produktet.

Du tar selv ansvar for å evaluere din potensielle inntekt, og fremdriften og måten din blogg eller bedrift drives på. Det er ditt ansvar å bygge opp bloggen eller bedriften, inkludert inntekt, produkter og tjenester.

Hvor mye du kan tjene på din bedrift er helt avhengig av dine produkter, ideer, teknikker og gjennomføring. Lene Gunvaldsen gir ingen garanti for suksess eller inntjening.

11. Lene Gunvaldsen er ikke ansvarlig for driften av denne nettsiden, og eventuelle feil som måtte oppstå på nettsiden. 

12. Disse betingelsene blir oppdatert med jevne mellomrom. Du er bundet av slike oppdateringer, og bør derfor besøke denne siden periodisk.

 

Sist oppdatert: 26. juli 2021