10970 kr året

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

* Ved å fullføre kjøpet bekrefter du at du har lest og samtykker i betingelsene.

* Prisen du får i dette tilbudet gjelder så lenge du forblir medlem og følger de regler som gjelder for portalen og Facebookgruppen som hører til. Hvis du melder deg ut eller bryter reglene stoppes medlemskapet. Om du ønsker å bli medlem igjen senere må du betale gjeldende pris på det tidspunktet.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Businesstrategi 10970 kr året

Yes, du er på vei til å bygge en solid og strategisk business. Jeg digger deg 👊

Bli medlem i Businesstrategi nå, og lås prisen til 12.067 kroner i året. Blir du medlem nå, vil prisen aldri stige for deg!

Har du kjøpt noe hos meg tidligere? Da må du logge inn før du melder deg inn. Skriv inn e-posten i feltet, så henter den automatisk opp innlogging om e-posten er registrert fra før.

Dette sier andre medlemmer:

Businesstrategi har hjulpet meg mer enn jeg først så for meg at det skulle gjøre. Hverdagen struktureres bedre, jeg vet hva jeg skal gjøre når, jeg jobber aktivt med målgruppen, og poster endelig kontinuerlig på Instagram. Jeg jobber alene, og medlemsportalen har definitivt hjulpet meg til å ta min egen bedrift mer seriøst. Lene deler utrolig mange gode ressurser, og det har spart meg for uante mange timer med knoting på nettet. Ikke minst ser jeg nå alle mulighetene for vekst som finnes.

Marie Bergo

Uten deg hadde jeg ikke turt å satse på bedriften. Du gjør meg trygg og solid med kunnskapen du lærer oss.

Elisabeth Linder