7997 kr året

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

* Ved å fullføre kjøpet bekrefter du at du har lest og samtykker i betingelsene.

* Prisen du får i dette tilbudet gjelder så lenge du forblir medlem og følger de regler som gjelder for portalen og Facebookgruppen som hører til. Hvis du melder deg ut eller bryter reglene stoppes medlemskapet. Om du ønsker å bli medlem igjen senere må du betale gjeldende pris på det tidspunktet.

Forresten, vil du ha det gøyere og jobbe smart samtidig?

Da er HabitBingo akkurat det du trenger.

HabitBingo er et månedlig abonnement der du får tilsendt e-post med et nytt bingobrett med oppgaver rundt et tema hver måned.

HabitBingo hjelper deg til å:

-1-

Få ting gjort

Du får månedlige spark i ræva som får deg til å gjøre både små og store oppgaver.

-2-

Ha det mer gøy når du jobber

Å få ting gjort trenger ikke være kjedelig. Du kan leke deg til fremgang. Vi trenger og fortjener å ha det mer gøy på jobb.

-3-

Jobbe smart i businessen

Bingo er ikke bare gøy. Det er også smart. Fordi alle brettene og oppgavene er strategiske og hjelper til å gjøre deg og businessen mer synlig. 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Businesstrategi 7997 kr året

Yes, du er på vei til å bygge en solid og strategisk business. Jeg digger deg 👊

Bli medlem i Businesstrategi nå, og lås prisen til 7997 kroner i året. Blir du medlem nå, vil prisen aldri stige for deg!

Har du kjøpt noe hos meg tidligere? Da må du logge inn før du melder deg inn. Skriv inn e-posten i feltet, så henter den automatisk opp innlogging om e-posten er registrert fra før.

Dette sier andre medlemmer:

Uten deg hadde jeg ikke turt å satse på bedriften. Du gjør meg trygg og solid med kunnskapen du lærer oss.

Elisabeth Linder

Businesstrategi har hjulpet meg mer enn jeg først så for meg at det skulle gjøre. Hverdagen struktureres bedre, jeg vet hva jeg skal gjøre når, jeg jobber aktivt med målgruppen, og poster endelig kontinuerlig på Instagram. Jeg jobber alene, og medlemsportalen har definitivt hjulpet meg til å ta min egen bedrift mer seriøst. Lene deler utrolig mange gode ressurser, og det har spart meg for uante mange timer med knoting på nettet. Ikke minst ser jeg nå alle mulighetene for vekst som finnes.

Marie Bergo