MINE TJENESTER

Lurer du på hvordan vi kan jobbe sammen? Her er en oversikt over produkter og tjenester jeg tilbyr for businessen din.

HabitBingo

Du vet hva du bør og må gjøre i businessen, men du får det allikevel ikke gjort. Du utsetter. Du starter, men fullfører ikke. Eller du glemmer hva du egentlig holdt på med fordi det dukket opp en annen idé.

Høres det kjent ut?

Det du trenger er mer struktur, så du får fullført oppgavene og dermed gjort mye mer.

Bli med i HabitBingo og få mer struktur og hjelp til å fullføre oppgaver. Med månedlige bingobrett får du gjort mye mer i businessen.

JEG VIL FÅ MER GJORT!

BUSINESSTRATEGI

Businesstrategi – alt du trenger for å få resultater fortere. Jobb mindre og tjen mer i businessen.

Få tilbake tiden og ta businessen din til det neste nivået med strategier og systemer som virker, som gir deg flere kunder og større inntekt.

I Businesstrategi får du ressursene du trenger for å jobbe mer strategisk, holde fokus, prioritere riktig og finne ut av hva du bør gjøre når og hvordan.

I Businesstrategi får ny undervisning hver uke.

JEG VIL HA BEDRE RESULTATER

MASTERMIND OM MEDLEMSPORTAL

Mastermind om medlemsportal er for deg som vil ha min hjelp til å lage og lansere medlemsportal.

Du vet at du vil lage medlemsportal, men du får det ikke gjort. Du utsetter og utsetter. Det du trenger, er en oppskrift du kan følge og noen gode spark bak. Det er Mastermind om medlemsportal.

På 12 uker skal du planlegge, lage og lansere portalen din.

Masterminden er et intensivt program med maks 10 deltakere. Den arrangeres én gang i året.

Sett deg på ventelisten

NETTBUTIKK

I butikken finner du ressurser du kan ta i bruk med en gang.

Velg blant et stort utvalg av gratisressurser, kurs, arbeidsbøker, guider, ressurser og masterclasser som hjelper deg med forskjellige områder av businessen din.

Uansett hvilket innhold du velger, så har det fokus på langsiktige strategier som hjelper deg til å bygge en solid business. På en etisk og troverdig måte som gir deg god samvittighet samtidig som du får bedre resultater.

JEG VIL SE UTVALGET

SPØRSMÅL?

Jeg jobber ikke 1-1, og tar ikke private oppdrag med å lage strategier, hjelpe med lanseringer etc. Oversikten du finner her er de måtene som min kunnskap og erfaring er tilgjengelig på.

Blir du medlem i Businesstrategi har vi livesending hver måned og jeg er aktivt til stede i gruppen, og du kan stille helt konkrete spørsmål om din business der. Jeg svarer og hjelper så godt jeg kan.

Ta kontakt om du lurer på noe!

TA MEG TIL BLOGGEN