Businesstrategi - alt du trenger for å få resultater fortere

JOBB MINDRE OG TJEN MER I BUSINESSEN

(uten stress og å bli overveldet)

SPAR TID NÅ!

Få tilbake tiden og ta businessen din til det neste nivået med strategier
og systemer som virker, som gir deg flere kunder og større inntekt

Det er det du drømmer om, ikke sant? Du skulle ønske du kunne leve godt av businessen, samtidig som du har mer frihet.

Økonomisk frihet. Frihet til å være med familien. Til å jobbe hvor du vil og når du vil. Med det du brenner for.

Det er mulig. Og du trenger ikke finne ut av alt selv.

I Businesstrategi får du ressursene du trenger for å jobbe mer strategisk, holde fokus, prioritere riktig og finne ut av hva du bør gjøre når og hvordan.

Det er snarveien til bedre resultater fortere.

BLI MEDLEM HER!
Kristin Samskott

Anita Marie Wiig/ gründer

Businesstrategi har hjulpet meg til å slutte i jobben og satse 100 % fulltid på min egen business. 

Jeg har tidligere kjøpt av andre som selger lignende produkter, men det kommer jeg ikke til å gjøre igjen. Lene gir MYE mer verdi, og jeg får MYE mer resultater. Jeg har fått mer engasjement og flere salg etter at jeg jobbet med målgruppe og snakker direkte til dem.

Medlemsportalen har gitt meg mye mer enn hva jeg hadde drømt om. Jeg hadde høye forhåpninger, men Lene har faktisk overgått dem. Jeg kan varmt anbefale Businesstrategi.

Kristin Samskott

Anne Gro Innstrand / psykolog

Jeg har vært medlem i Businesstrategi i snart to år. Det har gitt resultater jeg bare kunne håpe på. I dag har jeg de kundene jeg ønsker, jeg har de kontraktene med selvstendig jobb som passer mitt liv. For meg er det også viktig å være en politisk stemme på sosiale medier, det tør jeg nå være fordi jeg vet hva jeg gjør, hvordan jeg gjør det og hvorfor jeg gjør det jeg gjør.

Takket være Lene og Businesstrategi henger alt det jeg gjør sammen med en strategi og et mål.

Kristin Samskott

Hanne Slyngstad-Hægeland / gründer

OMG!! Er det mulig!! Jeg må bare nok en gang få takke deg for de inspirerende arbeidsbøkene! Uten dem hadde jeg fortsatt i det samme sporet som før korona-krisen traff oss. Men krisen tvang meg til å tenke nytt, så jeg fant frem både lanseringskalenderen og arbeidsboken for onlinekurs og gjorde endringer. Med det ble april 2020 vår beste omsetningsmåned noensinne!!

Tusen, tusen takk for at du deler av din kunnskap og inspirerer til å ta action! Det gir resultater!

Temaer de neste 3 månedene:

Dette skal vi jobbe med fremover i Businesstrategi.

AUGUST

Gratis Facebookgruppe som strategi

Bør du ha en gratis Facebookgruppe? Hvorfor er en gruppe så mye bedre for businessen din enn en side? Hvordan bygger du en, og hvordan får du folk til å bli medlem? Og i hvilke tilfeller er ikke Facebookgruppe et riktig, strategisk valg? Facebookgrupper er en strategi som kan fungere veldig godt for å bygge businessen din. Men du må bruke det smart. Det vil du lære om i august.

SEPTEMBER

Hvordan lage en innholdsstrategi for some

I september kommer sosiale medier-ekspert Kristine Harket for å hjelpe deg med hvordan du kan lage en innholdsstrategi for sosiale medier som faktisk gir resultater. Fordi hvis du vil at tiden du bruker på sosiale medier faktisk skal føre til salg, må du ha en strategi. Hun skal blant annet lære deg hvordan du lager en strategi for sosiale medier, og hvordan du setter opp innholdskategoriene dine

 

OKTOBER

Mastermind

I oktober skal vi jobbe med mastermind. Det er en type produkt mange ønsker å ha i sin business. Det er et høyprisprodukt, og en eksklusiv måte for kundene dine å jobbe tett med deg. I oktober skal vi derfor innom hva du må tenke på når du planlegger en mastermind, hvordan du får inn de riktige folkene og hvordan du jobber effektivt med selve masterminden.

Dette får du som medlem

Du får nytt innhold som hjelper deg til å bygge businessen din hver uke.

Placeholder Image

Minitrening

Hver måned får du en video på maks 15 minutter, fullpakket med konkrete strategier og råd. Du skal ikke kaste bort tiden på ting som ikke er relevant, men jobbe med det som faktisk bygger businessen din.

Placeholder Image

Ressurs

Du kan ikke bare lære, du må gjøre for å få fremgang. Derfor får du hver måned en ressurs som hjelper deg til å gjøre og innføre det vi jobber med. Det kan være en mal, arbeidsbok, sjekkliste, Excel-ark eller noe annet.

Live Q&A

Du kan få tilbakemelding på dine planer og det du jobber med, og stille meg spørsmål direkte på livesending hver måned. Alle livesendingene blir lagret, du får også tilgang tidligere sendinger.

Placeholder Image

I dybden

Du går dypere inn i månedens tema for å jobbe grundigere med akkurat de tingene som vil gi deg enda større resultater. Innhold vil variere, alt fra ekstra livesending eller minitrening, til feedback på innhold og intervjuer med eksperter.

Placeholder Image

Resultatorientert community

Businesstrategi er full av dyktige gründere og fagbloggere som allerede driver business, tjener penger, lanserer og bygger. La deg inspirere av det de oppnår, og lær av erfaringene de deler i vårt eksklusive community.

Placeholder Image

Nødvendige spark bak

Jeg tar din suksess svært personlig. Jeg ser det som min jobb å pushe deg til å gjennomføre, og ikke bare tenke og drømme. Jeg gir deg oppgaver, utfordrer deg og sier alltid sannheten, selv om det ikke nødvendigvis er det du vil høre.

BLI MEDLEM NÅ!
Kristin Samskott

Charlotte Mjelde / psykolog

Businesstrategi har gjort det mulig for meg å leve av hobbyen min. Nå tjener jeg faktisk penger på det jeg elsker å drive med - det er helt fantastisk! Lenes arbeidsbøker og kompetanse har hjulpet meg å sette drømmen min i system. Jeg har nå den strukturen jeg trenger for å drive en solid business som gir masse verdi til kundene mine. I Businesstrategi har jeg lært hvordan jeg bygger opp en helstøpt medlemsportal med kvalitet i hvert ledd. Min første lansering var en megasuksess!

Communitiet i Businesstrategi er også viktig for meg - det er gull å sparre og drøfte med andre gründere, og støtten under en lansering er helt uvurderlig!

 

Britt Vikhagen / lærer

Dette er noe av det som venter på deg:

I tillegg til at du får nytt innhold hver uke, blir det tidligere publiserte innholdet også liggende i portalen. Her er et utvalg av det som allerede venter på deg. Du får tilgang med en gang du melder deg inn.

Minitreninger

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Ressurser

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Arkiv med livesendinger

Jeg har livesending med Q&A hver måned, hvor du kan spørre om hva du vil om å bygge businessen din.

Alle sendinger blir lagret, og i de tidligere sendingene finner du mange gode og praktiske spørsmål som kan gi deg svar på ting du lurer på. Sendingene ligger og venter på deg i Facebookgruppen når du blir medlem.

Placeholder Image
MELD DEG INN NÅ!
Kristin Samskott

Andrea Nyhuus / gründer

Businessstrategi har hjulpet meg å lage og lansere medlemsportalen min på bare 3 måneder! Ved hjelp av innholdet i medlemsportalen fikk jeg konkret for meg hva jeg måtte ha på plass før jeg satte i gang med å videreutvikle businessen min. Hadde det ikke vært for Lene og Businesstrategi, hadde jeg nok fomlet enda. Jeg digger det ukentlige påfyllet jeg får, og det er alltid nyttig og lærerikt. Businessen min vokser gradvis samtidig som jeg henger med! Anbefales!

Kristin Samskott

Solfrid Egeli Verheul / gründer

Kunnskapsnivået til Lene er på toppnivå. Du får det du blir lovet og mye mer. For hver uke som går, kommer jeg nærmere målet mitt og jeg kjenner at motivasjonen holdes opp på et stabilt nivå. Jeg får input av ny kunnskap som jeg kan bygge videre på det jeg allerede har lært. Dette gir meg trygghet og selvtilliten som jeg trenger for å tørre å gå ut av komfortsonen min. Lene er flink til å pushe, på en kjærlig, bestemt måte, slik at det ikke blir så farlig å sprenge noen grenser. Hun godtar ikke bullshit. Jeg anbefaler på det varmeste å være med i denne medlemsportalen om du virkelig mener alvor med din business.

Kristin Samskott

Marie Bergo / personlig trener

Businesstrategi har hjulpet meg mer enn jeg først så for meg at det skulle gjøre. Hverdagen struktureres bedre, jeg vet hva jeg skal gjøre når, jeg jobber aktivt med målgruppen, og poster endelig kontinuerlig på Instagram. Jeg jobber alene, og medlemsportalen har definitivt hjulpet meg til å ta min egen bedrift mer seriøst. Lene deler utrolig mange gode ressurser, og det har spart meg for uante mange timer med knoting på nettet. Ikke minst ser jeg nå alle mulighetene for vekst som finnes.

Hei, jeg er Lene!

Jeg startet businessen min, som den gang het Blogg Bedre, hjemme på sofaen i Oslo i 2016. 

Nå bor jeg i Bangkok i Thailand med samboeren min Jonas og katten vår Ina Tangen. Jeg er min egen sjef, og lever av businessen min. Det er min fulltidsjobb.

Jeg elsker det livet jeg har nå. Den enorme friheten.

Men det kom ikke av seg selv. Det er ikke magi, det handler ikke om å ha flaks.

Jeg har jobbet steinhardt og målrettet i flere år for å kunne skape denne situasjonen for meg selv.

Det startet med en drøm. Om å leve av fagbloggen og være min egen sjef. Jeg ville ikke tilbringe livet inne på et kontor. Låst til et sted hver dag i et visst antall timer. Jeg ville ha frihet. Jeg ville ha mer meningsfylte dager. Jeg ville jobbe med det jeg brenner for, og være min egen sjef. Reise, og oppleve livet.

Sakte men sikkert bygde jeg opp businessen og la grunnlaget. Jeg jobbet med målgruppe og e-postliste. Skrev blogginnlegg hver uke, ga verdi og bygde en base med potensielle kunder.

Jeg hadde vanlig fulltidsjobb som kommunikasjonsrådgiver i tillegg, og det tok meg ett år å lage onlinekurset Skrivemaskinen ved siden av. Det ble sene kvelder og jobbing i helger og ferier. Det var slitsomt og til tider tøft, men jeg hadde et mål, og jeg prioriterte det.

I 2018 lanserte jeg endelig kurset, og tok det store steget og satset. Jeg sa opp min vanlige og godt betalte fulltidsjobb for å satse på meg selv og businessen.

Det var det skumleste jeg har gjort, men samtidig følte jeg meg sikker. Jeg visste at jeg hadde lagt et solid grunnlag for businessen min. Jeg hadde jobbet med de riktige tingene, prioritert og jobbet hardt. Og jeg visste at hvis jeg fortsatte å jobbe systematisk, gjennomføre og prioritere, ville det gå bra.

Tiden siden da har vært fantastisk. Det er akkurat så deilig å være min egen sjef som jeg trodde det var.

Jeg jobber fortsatt mye. Å drive sin egen business krever disiplin og evne til å gjennomføre.

Men jeg elsker det. Jeg elsker jobben min.

Og det vil jeg at du også skal få oppleve. Derfor lagde jeg medlemsportalen Businesstrategi.

Det er ikke bare jeg som kan bygge opp og drive min egen business. Jeg tror helt bestemt at alle kan klare det hvis de følger det systemet og den strukturen jeg bruker for å drive businessen min.

Det er det du vil lære i Businesstrategi. Alle de strategiene og tingene jeg selv har brukt og fortsatt bruker hver eneste dag.

Min lidenskap er å bidra til at du kan få oppleve den samme gleden og få friheten til å jobbe med det du brenner for så du kan reise, tilbringe tid med familien og være din egen sjef. Og jeg VET at du kan klare det.

Jeg håper vi ses på innsiden av medlemsportalen, hvor alle strategiene og erfaringene mine ligger og venter på deg!

BLI MEDLEM NÅ!
Placeholder Image

Spørsmål andre har stilt:

Bygg en mer strategisk og effektiv business

Bli med i medlemsportalen og motta nye strategier og verktøy som hjelper deg til å bygge en solid business hver eneste uke.

 

MÅNEDSBASIS*

797 NOK

INGEN BINDINGSTID

 • Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger
 • Ressurser, arbeidsbøker, guider, sjekklister mm.
 • Månedlig livesending med Q&A
 • Community med andre som bygger opp businessen sin
 • Feedback fra meg i privat Facebookgruppe
 • Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫
BLI MEDLEM NÅ!

ÅRSBASIS*

7997 NOK

FÅ 2 MÅNEDER GRATIS!

 • Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger
 • Ressurser, arbeidsbøker, guider, sjekklister mm.
 • Månedlig livesending med Q&A
 • Community med andre som bygger opp businessen sin
 • Feedback fra meg i privat Facebookgruppe
 • Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫

Ved å velge årspris betaler du for 10 måneder i dag, og får dermed 2 måneder gratis

BLI MEDLEM NÅ!

*Businesstrategi er en medlemsportal som er abonnementsbasert. Det betyr at du betaler en fast sum hver måned eller hvert år for å være medlem, og avtalen løper inntil du sier den opp. Blir du med i Businesstrategi nå, blir medlemskapet ditt låst til denne prisen og den vil aldri stige så lenge du forblir medlem. Om du melder deg ut og ønsker å bli medlem igjen ved en senere anledning må du betale gjeldende pris på det tidspunktet.

Disclaimer:

Å bli medlem i Businesstrategi vil ikke automatisk gi deg mulighet til å leve av businessen din. Jeg gir ingen garantier for hvor mye du vil tjene, og om du kan leve av det. Jeg lover å lære deg alt jeg selv gjør for å tjene penger og leve av Lene Gunvaldsen ENK, men du må også selv gjøre jobben. Jeg skal hjelpe deg og støtte deg så godt jeg kan, men din suksess avhenger av din egen innsats.  Dine resultater er avhengig av din nisje, ditt produkt og din arbeidsinnsats. Det kan variere stort fra person til person og marked til marked.

Powered by Kajabi