MINE FAVORITTER!

Lurer du på hvilke programmer, produkter og tjenester jeg bruker og anbefaler? Her er en oversikt!

Lenkene merket med * på denne siden er reklame (affiliate). 

MINE FAVORITTER!

Lurer du på hvilke programmer, produkter og tjenester jeg bruker og anbefaler? Her er en oversikt!

Kursplattform

Kajabi*

Jeg bruker Kajabi til både kurs, medlemsportal, landingssider og salgssider. 

Det er viktig for meg  å fremstå profesjonell, og det er enkelt med Kajabi. Det er en kraftig plattform med mange funksjoner, og du kan tilpasse alle produkter og sider med dine egne farger og utseende.

Du kan også bruke Kajabi til nettside, podcast, blogg, som e-postleverandør og mye mer.

Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker Kajabi, men det beste er jo at du tester selv og ser hvor enkelt det er å bruke og hvor fine produkter og sider du kan lage.

PS: Registrerer du deg via min lenke får du tilgang til bonusundervisningen "Hvordan selge noe i Kajabi som ikke er et kurs eller portal".

Der viser jeg deg hvordan du setter opp et ghost offer for å selge ting som ikke er kurs eller portal. Det kan brukes for å selge 1-1-pakker, workshops, live events og mye mer.

Test Kajabi gratis i 30 dager her*

E-postsystemer

ConvertKit*

Det finnes mange e-postleverandører, men jeg har foreløpig ikke funnet noen andre som fungerer så godt for gründere, og som har så kraftige verktøy som ConvertKit. Du kan sende automatiske e-poster som sekvenser, manuelle broadcasts og tagge og lage avanserte regler og automasjoner. Du kan også lage lansingssider og selge produkter via ConvertKit.

De har gratisplan som inkluderer mange funksjoner, og du kan oppgradere og betale hvis du vil ha tilgang til flere. Jeg har betalingsplan.

Registrer deg gratis her!*

Kajabi*

Kajabi er ikke kun for medlemsportal og kurs, de har også et innebygget e-postsystem inkludert i abonnementet. Det er enkelt å bruke og du kan sende både automatiske e-poster som sekvenser og manuelle broadcasts. Du kan tagge abonnenter og sette opp velkommenserier.

Jeg bruker tagger og automasjoner veldig avansert, og Kajabi er derfor litt for simpelt for min del, det er derfor jeg bruker ConvertKit. Men om du kun trenger et enkelt system til å samle e-poster og sende e-poster, fungerer Kajabi utmerket.

Test gratis i 30 dager her*

Kurs

List Builder Society*

Å bygge e-postlisten din er noe av det viktigste du kan gjøre for å bygge business. Og hvem bedre å lære av enn en av mine tidligste mentorer, Amy Porterfield? List Builder Society er kurset som inneholder alt du trenger for å få en suksessfull e-postliste.

Dette var et av de første kursene jeg kjøpte, og jeg bruker det fortsatt for å jobbe med e-postlisten min.

Delta på gratis Masterclass om e-postliste her!

Kjøp kurset her!

Planlegging

ClickUp*

Jeg er avhengig av ClickUp. Jeg hadde helt seriøst ikke klart å holde styr på alt jeg skal og må gjøre, og sørge for at tingene blir gjort, uten.

Jeg har forskjellige lister til alt i fra ideer for blogginnlegg jeg skal skrive, til alt jeg må gjøre for hver enkelt lansering jeg har. Jeg setter deadlines på oppgaver, og jeg har på repetisjon på de tingene jeg gjør fast.

De har flere forskjellige betalingsplaner, og de har også en veldig generøs gratisplan. Hvis du er ny til planlegging og bare trenger et verktøy for å komme i gang, vil gratisplanen holde lenge for deg.

Registrer deg gratis her*

Personlig videohilsen

Bonjoro*

Hvis du har kjøpt noe fra meg, har du fått en personlig videohilsen. Jeg bruker Bonjoro til å sende personlige hilsener til alle kunder. Jeg ønsker velkommen, og gir dem et par tips om hva som skjer videre.

Bonjoro er enkelt å bruke. Du installerer en app og kobler den sammen med e-postsystemet ditt. Navn og e-post kommer automatisk inn i appen, og du kan spille inn og sende videoen via appen.

Les mer her*

Teksting av videoer

HappyScribe*

Hvis du lager videoer til sosiale medier eller innhold i et onlinekurs eller medlemsportal, MÅ du tekste dem eller legge ved det du sier som tekst. Men, det kan være ganske mye arbeid. Derfor bruker og anbefaler jeg en tjeneste som gjør det automatisk for deg.

Jeg bruker HappyScribe til å tekste alle videoer jeg lager sosiale medier, enten det er IGTV eller Facebook. Jeg bruker det også til å transkribere tekst fra videoer i medlemsportalen, som jeg så legger ved som nedlastbart manus for dem som vil gjøre notater eller foretrekker å lese.

Les mer her*

Quiz-verktøy

Interact*

Hvis ikke du har tatt i bruk quiz som et verktøy i din business, er det absolutt noe du begynne med. Det fungerer utrolig godtfor å både bygge e-postlisten og selge produkter.

Jeg bruker og anbefaler Interact til quizer.

De har gratisplan så du kan teste verktøyet og se hvordan det fungerer, men du får ikke samle inn e-poster på den.

Jeg vil derfor anbefale at du tester først med gratisplanen og se om du liker det, og så oppgraderer til betalt plan hvis du vil fortsette, sånn at du får mer ut av det og får e-poster.

 

Register deg gratis her!*

Bilder

Styled Stock Society*

Jeg prøver å ta en god del av bildene mine selv, men noen ganger har jeg ikke nok eller klarer ikke ta de bildene jeg vil. Derfor abonnerer jeg på stockphotos fra en fotograf i USA som heter Elle Drouin.

Hver måned får jeg tilgang til pakker med forskjellige bilder. Det kan være treningsbilder, bilder av kontor, mennesker, jul og masse annet. Fargene varierer også, slik at man kan tilpasse dem til sin egen branding. Noen måneder er det bilder med blå ting, andre måneder med rosa.

Se bildene her!*

Design

Adobe Indesign

Jeg pleide å bruke Indesign til å lage mine PDF-er, legge tekst på bilder og stort sett alt annet grafisk. Nå har jeg gått over til Canva fordi det er enklere. InDesign er et godt verktøy, men det er omfattende og kan nok være litt komplisert for nybegynnere. Det er heller ikke gratis.

Canva*

Canva har blitt mitt foretrukne program for alt med design. Det er så enkelt å bruke, og du har så mange maler som gjør det superlett å få profesjonelt esign. De har maler og riktige størrelser til det aller meste, som Facebook-toppbilder, YouTube-cover, Instagram, arbeidsbøker, workshops og mye mer. 

Jeg har oppgrader til Pro-versjonen for å få tilgang til enda flere maler og funksjoner. Så verdt det!

Test Canva Pro gratis i 30 dager*

Creative Market

Hvis du trenger maler til WordPress, ikoner, logoer, stockphotos, fonter eller noe som helst designrelatert, er Creative Market stedet. Her har jeg kjøpt maler og fonter til alle mine ting. Det er ikke én stor bedrift som lager og selger, men mange små gründere.

Bloggplattform

WordPress

Hvis du takler å selv ta backup, installere plugins og sette opp domene og hosting, er det ingen tvil om at WordPress.org er den beste plattformen som finnes. Den har utallige muligheter for tilpasninger, du kan sette opp nettbutikk og ta betalt, og legge til alle de funksjonene du vil og trenger.

Kajabi*

Synes du WP er rotete eller vanskelig, men du vil fortsatt ha mange funksjoner? Da er Kajabi et godt alternativ for deg. Det er ikke kun for kurs, det er en mye enklere nettsidebygger enn WordPress, og du har muligheten til å lage en god og pen side, uten at det er så komplisert at du river deg i håret.

Test gratis i 30 dager her*

Sosiale medier

Planoly*

Med Planoly får du en visuell måte å planlegge feeden på Instagram på. Du kan både legge inn bilder i en kalender, og se forhåndsvisning av hvordan feeden din blir seende ut. På den måten kan du sjekke at ikke noen bilder krasjer eller ser rare ut ved siden av hverandre, og at feeden blir pen og harmonisk. Du får statistikk, og de har gratisversjon.

Registrer deg gratis her*

Social Champ*

Jeg har tidligere brukt Buffer, men da den ble full av bugs byttet jeg til Social Champ. Den fungerer veldig bra, og jeg planlegger både til Facebooksiden og til alle de forskjellige Facebookgruppene jeg har. Du får statistikk, du får se preview av hvordan innlegget ditt kommer til å se ut, og du kan gjenbruke innlegg. Det går an å sette innlegg til å gjenta seg selv i et visst intervall, noe som er perfekt hvis du har faste innlegg som går igjen.

Registrer deg gratis her*

Social Warfare*

Hvis du vil at innholdet ditt skal bli delt, må du gjøre det enkelt for leserne å dele det. Mange plattformer har innebygde delingsknapper, og de fungerer greit. Men med Social Warfare kan du tilpasse knappene til din egen branding. Du kan velge hvilke tjenester du vil dele til, hvordan knappene skal se ut, hvor de skal ligge, og mange andre nyttige funksjoner.

Les mer her*

Lagring

Dropbox

Jeg er avhengig av Dropbox. Den kommer med ganske mye gratis lagringsplass, men jeg har oppgradert og betaler litt per måned for ekstra plass. Her lagrer jeg absolutt alt til businessen. Ved å lagre alt i skyen, har jeg alltid tilgang, uansett hvor jeg er. Jeg lagrer bilder til Instagram i en mappe, og kan via Dropbox-appen på mobilen bare gå inn og hente bildet og dele på Instagram. Jeg slipper også å være redd for at jeg mister alt hvis PC-en krasjer.

Google Keep

Jeg bruker Keep hver gang jeg kommer på noe småtteri jeg må huske eller notere ned, for eksempel en bloggidé. Du kan legge inn både tekst, bilde og lyd-klipp. Jeg bruker det også hvis jeg skal skrive en lengre tekst til for eksempel Instagram. Det kan være ganske tungvint å svare langt på Instagram på mobilen, så da skriver jeg i Keep på PC-en, åpner Keep-appen på mobilen og kopierer teksten. Så poster jeg den på Instagram. Enkelt og raskt!

Domene

Domeneshop

Jeg kjøper alle mine domener hos domeneshop.no. De er rimelige, og har du mer enn 5 domener, får du rabatt. Det er en enkel prosess for å kjøpe domener hos Domeneshop. Skal du ha adresse som slutter på .no, må du kjøpe det hos en norsk tjeneste. Det er kun de som har lov til å selge norske domener.