MINE FAVORITTER!

Lurer du på hvilke programmer, produkter og tjenester jeg bruker og anbefaler? Her er en oversikt!

Lenkene merket med * på denne siden er reklame (affiliate). 

MINE FAVORITTER!

Lurer du på hvilke programmer, produkter og tjenester jeg bruker og anbefaler? Her er en oversikt!

Kursplattform

Kajabi*

Jeg bruker Kajabi til både kurs, medlemsportal, landingssider og salgssider. 

Det er viktig for meg  å fremstå profesjonell, og det er enkelt med Kajabi. Det er en kraftig plattform med mange funksjoner, og du kan tilpasse alle produkter og sider med dine egne farger og utseende.

Du kan også bruke Kajabi til nettside, blogg og som e-postleverandør. 

Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker Kajabi, men det beste er jo at du tester selv og ser hvor enkelt det er å bruke og hvor fine produkter og sider du kan lage.

Test Kajabi gratis i 30 dager her*

E-postsystemer

ConvertKit*

Det finnes mange e-postleverandører, men jeg har foreløpig ikke funnet noen andre som fungerer så godt for gründere, og som har så kraftige verktøy som ConvertKit. Du kan sende automatiske e-poster som sekvenser, manuelle broadcasts og tagge og lage avanserte regler og automasjoner. Du kan også lage lansingssider og selge produkter via ConvertKit.

De har gratisplan som inkluderer mange funksjoner, og du kan oppgradere og betale hvis du vil ha tilgang til flere. Jeg har betalingsplan.

Registrer deg gratis her!*

Kajabi*

Kajabi er ikke kun for medlemsportal og kurs, de har også et innebygget e-postsystem inkludert i abonnementet. Det er enkelt å bruke og du kan sende både automatiske e-poster som sekvenser og manuelle broadcasts. Du kan tagge abonnenter og sette opp velkommenserier.

Jeg bruker tagger og automasjoner veldig avansert, og Kajabi er derfor litt for simpelt for min del, det er derfor jeg bruker ConvertKit. Men om du kun trenger et enkelt system til å samle e-poster og sende e-poster, fungerer Kajabi utmerket.

Test gratis i 30 dager her*

Kurs

Tribe*

Hvis du vil lære hvordan du lager en suksessfull medlemsportal som medlemmene elsker, finnes det ingen bedre å lære av enn min mentor, Stu McLaren. Tribe er et fantastisk kurs, en investering jeg tjente inn mer enn 3 ganger på første lansering av medlemsportalen min Businesstrategi.

Tribe er kun åpent for påmelding én gang i året.

Sett deg på ventelisten*

Digital Course Academy*

Vil du lære å lage onlinekurs som faktisk selger, og hvordan du lansere dem ved hjelp av webinarer som konverterer? Da er Amy Porterfields kurs Digital Course Academy (DCA) løsningen. Det er et av de beste kursene jeg har tatt, det var avgjørende for min business.

DCA er kun åpent for påmelding to ganger i året.

Sett deg på ventelisten*

Planlegging

ClickUp*

Jeg er avhengig av ClickUp. Jeg hadde helt seriøst ikke klart å holde styr på alt jeg skal og må gjøre, og sørge for at tingene blir gjort, uten.

Jeg har forskjellige lister til alt i fra ideer for blogginnlegg jeg skal skrive, til alt jeg må gjøre for hver enkelt lansering jeg har. Jeg setter deadlines på oppgaver, og jeg har på repetisjon på de tingene jeg gjør fast.

De har flere forskjellige betalingsplaner, og de har også en veldig generøs gratisplan. Hvis du er ny til planlegging og bare trenger et verktøy for å komme i gang, vil gratisplanen holde lenge for deg.

Registrer deg gratis her*

Personlig videohilsen

Bonjoro*

Hvis du har kjøpt noe fra meg, har du fått en personlig videohilsen. Jeg bruker Bonjoro til å sende personlige hilsener til alle kunder. Jeg ønsker velkommen, og gir dem et par tips om hva som skjer videre.

Bonjoro er enkelt å bruke. Du installerer en app og kobler den sammen med e-postsystemet ditt. Navn og e-post kommer automatisk inn i appen, og du kan spille inn og sende videoen via appen.

Les mer her*

Teksting av videoer

HappyScribe*

Hvis du lager videoer til sosiale medier eller innhold i et onlinekurs eller medlemsportal, MÅ du tekste dem eller legge ved det du sier som tekst. Men, det kan være ganske mye arbeid. Derfor bruker og anbefaler jeg en tjeneste som gjør det automatisk for deg.

Jeg bruker HappyScribe til å tekste alle videoer jeg lager sosiale medier, enten det er IGTV eller Facebook. Jeg bruker det også til å transkribere tekst fra videoer i medlemsportalen, som jeg så legger ved som nedlastbart manus for dem som vil gjøre notater eller foretrekker å lese.

Les mer her*

Quiz-verktøy

Interact*

Hvis ikke du har tatt i bruk quiz som et verktøy i din business, er det absolutt noe du begynne med. Det fungerer utrolig godtfor å både bygge e-postlisten og selge produkter.

Jeg bruker og anbefaler Interact til quizer.

De har gratisplan så du kan teste verktøyet og se hvordan det fungerer, men du får ikke samle inn e-poster på den.

Jeg vil derfor anbefale at du tester først med gratisplanen og se om du liker det, og så oppgraderer til betalt plan hvis du vil fortsette, sånn at du får mer ut av det og får e-poster.

 

Register deg gratis her!*

Bilder

Styled Stock Society*

Jeg prøver å ta en god del av bildene mine selv, men noen ganger har jeg ikke nok eller klarer ikke ta de bildene jeg vil. Derfor abonnerer jeg på stockphotos fra en fotograf i USA som heter Elle Drouin.

Hver måned får jeg tilgang til pakker med forskjellige bilder. Det kan være treningsbilder, bilder av kontor, mennesker, jul og masse annet. Fargene varierer også, slik at man kan tilpasse dem til sin egen branding. Noen måneder er det bilder med blå ting, andre måneder med rosa.

Se bildene her!*

Design

Adobe Indesign

Jeg bruker Indesign til å lage mine PDF-er, legge tekst på bilder og stort sett alt annet grafisk. Det er et godt verktøy, men det er omfattende og kan nok være litt komplisert for nybegynnere. Det er heller ikke gratis.

Canva

Om du ikke kan bruke eller har råd til å kjøpe Indesign, er Canva et veldig godt alternativ. Her finner du maler og riktige størrelser til det aller meste, for eksempel Facebook-toppbilder og Pinterest. Du kan også kjøpe design og bilder.

Creative Market*

Hvis du trenger maler til WordPress, ikoner, logoer, stockphotos, fonter eller noe som helst designrelatert, er Creative Market stedet. Her har jeg kjøpt maler og fonter til alle mine ting. Det er ikke én stor bedrift som lager og selger, men mange små gründere.

Sjekk utvalget her*

Bloggplattform

WordPress

Hvis du takler å selv ta backup, installere plugins og sette opp domene og hosting, er det ingen tvil om at WordPress.org er den beste plattformen som finnes. Den har utallige muligheter for tilpasninger, du kan sette opp nettbutikk og ta betalt, og legge til alle de funksjonene du vil og trenger.

Kajabi*

Synes du WP er rotete eller vanskelig, men du vil fortsatt ha mange funksjoner? Da er Kajabi et godt alternativ for deg. Det er ikke kun for kurs, det er en mye enklere nettsidebygger enn WordPress, og du har muligheten til å lage en god og pen side, uten at det er så komplisert at du river deg i håret.

Test gratis i 30 dager her

Sosiale medier

Planoly*

Med Planoly får du en visuell måte å planlegge feeden på Instagram på. Du kan både legge inn bilder i en kalender, og se forhåndsvisning av hvordan feeden din blir seende ut. På den måten kan du sjekke at ikke noen bilder krasjer eller ser rare ut ved siden av hverandre, og at feeden blir pen og harmonisk. Du får statistikk, og de har gratisversjon.

Registrer deg gratis her*

Buffer

Da jeg begynte å forhåndsplanlegge innhold på sosiale medier, brukte jeg Buffer til alt. Den fungerer utmerket, og jeg planlegger både til Facebooksiden min, Facebookgruppen, og jeg pleide å bruke den til Instagram før jeg byttet til Planoly. Du kan få statistikk, sette faste tidspunkt den skal publisere på, og de har gratisversjon.

Social Warfare*

Hvis du vil at innholdet ditt skal bli delt, må du gjøre det enkelt for leserne å dele det. Mange plattformer har innebygde delingsknapper, og de fungerer greit. Men med Social Warfare kan du tilpasse knappene til din egen branding. Du kan velge hvilke tjenester du vil dele til, hvordan knappene skal se ut, hvor de skal ligge, og mange andre nyttige funksjoner.

Les mer her*

Lagring

Dropbox

Jeg er avhengig av Dropbox. Den kommer med ganske mye gratis lagringsplass, men jeg har oppgradert og betaler litt per måned for ekstra plass. Her lagrer jeg absolutt alt til businessen. Ved å lagre alt i skyen, har jeg alltid tilgang, uansett hvor jeg er. Jeg lagrer bilder til Instagram i en mappe, og kan via Dropbox-appen på mobilen bare gå inn og hente bildet og dele på Instagram. Jeg slipper også å være redd for at jeg mister alt hvis PC-en krasjer.

Google Keep

Jeg bruker Keep hver gang jeg kommer på noe småtteri jeg må huske eller notere ned, for eksempel en bloggidé. Du kan legge inn både tekst, bilde og lyd-klipp. Jeg bruker det også hvis jeg skal skrive en lengre tekst til for eksempel Instagram. Det kan være ganske tungvint å svare langt på Instagram på mobilen, så da skriver jeg i Keep på PC-en, åpner Keep-appen på mobilen og kopierer teksten. Så poster jeg den på Instagram. Enkelt og raskt!

Domene

Domeneshop

Jeg kjøper alle mine domener hos domeneshop.no. De er rimelige, og har du mer enn 5 domener, får du rabatt. Det er en enkel prosess for å kjøpe domener hos Domeneshop. Skal du ha adresse som slutter på .no, må du kjøpe det hos en norsk tjeneste. Det er kun de som har lov til å selge norske domener.

Webhotell / hosting

SiteGround

Jeg har prøvd flere forskjellige hosting-selskaper, men aldri opplevd et som er like stabilt og like god kvalitet som Siteground. Du får hjelp via chat i løpet av et minutt, og får du ikke til noe, gjør de det for deg, helt gratis! Kundeservicen er helt overlegen alle andre jeg har vært borti, og jeg har testet flere andre hosting-selskap tidligere.

Det er svært viktig med god kundeservice på hostingen din, fordi hvis noe skjer med siden din er du ofte avhengig av dem for å få det fikset. Mange tjenester har begrenset kundeservice, hvor den kun er åpen mandag-fredag 9-15. Hos Siteground er den døgnåpen, året rundt. I tillegg har de stabile servere og gode priser.