GRATIS ARBEIDSBOK

Gjennomfør betalansering av medlemsportalen din

Det finnes mange avgjørelser du må ta når du skal gjennomføre betalansering av medlemsportalen din. Hvem skal du promotere den til? Når skal du lansere? Hva skal prisen være?

Denne arbeidsboken hjelper deg til å ta noen viktige avgjørelser.

Meld deg på e-postlisten min, så sender jeg deg arbeidsboken om betalansering.

JEG VIL HA!

Betalansering er helt nødvendig for en god medlemsportal

Det virker kanskje litt rart å skulle lansere portalen din før den er ferdig. Å vise den fram til folk og slippe dem inn, når den ikke er perfekt. Jeg vet at du er opptatt av kvalitet og å fremstå profesjonell, og at det kanskje føles feil.

Men det er helt nødvendig, av to grunner.

Du er helt nødt til å komme i gang, fordi portalen din blir aldri perfekt. Du må lansere, så du kan lære. Det andre er at du er nødt til å få inn ekte medlemmer som kan gi deg nødvendig tilbakemelding. Du kan ikke risikere å sitte i ukevis og lage innhold, og så viser det seg at det ikke er ønske eller behov. Du må vite at dette fungerer, før du lager en portal full av innhold.

Derfor vil jeg hjelpe deg til å få gjennomført en betalansering av portalen din. I denne arbeidsboken finner du viktige spørsmål du må svare på, for å komme i gang med din betalansering.

 

Er du klar? Arbeidsboken ligger og venter på deg.

Meld deg på mine ukentlige e-poster med strategitips, så sender jeg deg PDF-en. Jeg sender e-post hver tirsdag.

Jeg behandler din data i tråd med personvernerklæringen. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min, eller be om at din informasjon blir slettet.