GRATIS GUIDE / MED BILDER

Slik finner du det beste tidspunktet å publisere på

For å få mest mulig effekt av det du skriver og publiserer på bloggen og sosiale medier, bør du publisere når det er flest lesere og følgere pålogget. Men når er det?

Meld deg på e-postlisten min, så sender jeg deg guiden til hvordan du finner riktig tidspunkt for akkurat deg og dine følgere og lesere.

JEG VIL HA!

I denne guiden vil du lære:

1

Hvordan du ser hvilke tidspunkt det er mest trafikk på bloggen og nettsiden din. Hvilket klokkeslett i løpet av dagen er best? Hvilken dag i uken er best? Hvilken uke er best? Hvilken måned og sesong har du mest trafikk?

2

Hvordan du ser hvilken dag og hvilket tidspunkt flesteparten av følgerne på Facebooksiden din er pålogget.

3

Hvordan du ser hvilken dag og hvilket tidspunkt flesteparten av følgerne på Instagram-kontoen din er pålogget.

Statistikken kan gi bedre engasjement

Når du først bruker tid på å lage godt innhold til bloggen eller sosiale medier, vil du jo at flest mulig skal se dem, ikke sant? Da er det lurt å vite når leserne og følgerne dine er pålogget, slik at du publiserer til riktig tidspunkt.

Det finnes ingen fasit for hvilken dag eller klokkeslett det er, fordi det vil variere fra konto til konto. Men, du kan finne ut nøyaktig hvilket tidspunkt som er best for akkurat deg!

I guiden får du 13 sider med bilder og steg for steg-forklaring på hvordan du finner tallene for akkurat din nettside og kanaler.

Er du klar? Guiden ligger og venter på deg.

Meld deg på mine ukentlige e-poster med strategitips, så sender jeg deg PDF-en. Jeg sender e-post hver tirsdag.

Jeg behandler din data i tråd med personvernerklæringen. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min, eller be om at din informasjon blir slettet.